PIEL DE BECERRO

Cura i manteniment

Beneficis de la pell de vedell


La pell de vedell es pot polir, encara que és aconsellable utilitzar un raspall suau i productes de neteja molt lleugers i delicats. Les pells de vedell provenen dels vedells lleters mascles que són pescats a l'edat adequada per obtenir un raonable rendiment de la carn. A Europa per exemple, es pesquen sense castrar a una menor edat, mentre que a Amèrica es tracta d'engreixar després de castrar-; en conseqüència, les pells de vedell europeu són més petites que les americanes. La principal diferència des d'un punt de vista estructural entre les pells de vedell i els cuirs bovins és la finor del gra. Si bé la quantitat de fol·licles capil·lars és la mateixa en ambdós tipus d'animals, els dels vedells són molt més petits i estan molt més junts entre si, formant feixos de col·lagen de menor grandària.

El resultat és que les pells de vedell tenen una estructura molt fina en comparació amb els cuirs bovins.

Becerro
Becerro

Piel de Becerro

 La pell del vedell és coneguda per la seva textura suau i flexible, el que les fa els materials preferits per a les sabates de cuerode alta qualitat, jaquetes i altres peces de vestir. Aquesta suavitat es deu al fet que tots dos materials es prenen dels animals joves; la seva pell és més flexible i més prima que la dels animals de més edat. Per a aquells que tracten de decidir sobre una compra cuir d'alta qualitat, tenir en compte abans de realitzar la compra. Els productes de la pell de vedell són coneguts per la seva textura escarpada gairebé vellutada i la seva alta durabilitat fins i tot en condicions molt dures. Encara que no és tan aïllant o resistent a la intempèrie com la pell de xai, la de vedell és més resistent a l'abrasió. Els guants de la pell de vedell i les jaquetes són perfectes per a les persones que entren en contacte amb superfícies aspres i ambients sorrencs diàriament. Les sabates de pell de vedell mantenen la seva suavitat fins i tot si s'utilitzen diàriament.

 

 

Piel de ternera
Piel de ternera

 

Les pells de vedell provenen dels vedells lleters mascles que són pescats a l'edat adequada per obtenir un raonable rendiment de la carn. A Europa per exemple, es pesquen sense castrar a una menor edat, mentre que a Amèrica es tracta d'engreixar després de castrar-; en conseqüència, les pells de vedell europeu són més petites que les americanes. La principal diferència des d'un punt de vista estructural entre les pells de vedell i els cuirs bovins és la finor del gra.

Si bé la quantitat de fol·licles capil·lars és la mateixa en ambdós tipus d'animals, els dels vedells són molt més petits i estan molt més junts entre si, formant feixos de col·lagen de menor grandària.

El resultat és que les pells de vedell tenen una estructura molt fina en comparació amb els cuirs bovins.