BOTES D'EQUITACIÓ MODEL MALLORCA

LES AUTÈNTIQUES BOTES FETES A MÀ

MODEL PROFESSIONAL MALLORCA

Botes d'equitació doma clàssica fetes a mida artesanalment

P:V.P. 299€
P:V.P. 299€

CREMALLERA INTERIOR

  • Cremallera YKK posterior de gran resistencia .
  • La suela está equipada con el sistema de control de estribo 3 Lite ®.El tacón está equipado con tecnología de absorción de impactos Tech Gel. Ayuda a reducir la fatiga en los pies, las rodillas y la espalda, mientras montas o caminas.
  • Son todo un referente entre jinetes profesionales y aficionados. Con diferentes materiales, tecnología en suelas, interiores y características según la actividad que vayas a desarrollar. Cualquiera que sea tu disciplina o uso,
  • seguro que en nuestro catálogo encontrarás las botas que necesitas.

 

BOTES DE DOMA CLÀSSICA EQUITACIÓ

    Model Mallorca professionals

    Són botes especial per doma clàssica, realitzades en pell de boví 1a flor sencera o flor natural que els permet transpirar a la bota, pell amb totes les propietats i avantatges de la pell de boví d'alta qualitat, Aquest model es fabrica amb la pell més rigida que els homòlegs models Calp i Benidorm la bota dels professionals, es componen de doble sola en cuir dur més una altra mitja sola de goma antilliscant, per evitar que el estrivo ens rellisqui. Soles reforçades en mes de 8 punts.

    Totes les botes es realitzen en pell tant per l'interior "folre" com per exterior, com si portés dues botes en un. Aquest model està destinat a persones que treballen moltes hores en pista amb el cavall. Botes elegants i molt còmodes de portar, així com de posar i treure en tenir la cremallera a la part interior de la bota.

    Cremallera, de les més resistents del mercat europeu, resistents per a les llargues hores d'entrenament.
Tots els models de botes tenen un cosit especial a la sola.
Talon absorbeix impactes.
Confort i elegància en botes
  colors
 Negre, Marrons en diferents tons, Avellana, Pardo, Castanyer, Bordeus, grisos i Blaus en diferents tons.
 Amb els models professional equitació, tindrà botes per a molts anys. Ports inclosos a la península.

TECNIQUES ARTESANALS A TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES

Fabricació.

Tots aquests comandes són individualitzats i han nascut de les mans dels nostres experts artesans, seguint el procés de fabricació que expliquem a continuació: Aquest comença amb la selecció de la pell, que dóna pas al modelat que dona la forma al model de calçat. Posteriorment procedim a l'aparat (amb el qual es cusen totes les parts, deixant-les unides) i per últim posem la sola. Quan ha finalitzat tot aquest procés, vam passar a embellir la sabata, cuidant al màxim tots els detalls.

Avui dia i després de molta feina, fem servir per a la fabricació del nostre calçat el sistema Good-Year, que consisteix en el doble cosit i empalmillado de la sabata, és a dir, cosir la sola a la planta i al seu torn a la sabata amb la qual cosa es aconsegueix una unió perfecta.
Aquest sistema fa que el nostre calçat sigui còmode, flexible i resistent, aportant així la màxima qualitat per als nostres clients, tant nacionals com internacionals.
colors
 Negre, marrons en diferents tons, avellana, marró, Castanyer bordeus i Blaus. Totes les mesures especials tindran un plus de 25 € en el preu.
Per realitzar una comanda
Ens indiqués el model de bota que desitja així com, nom, cognoms, telèfon, adreça i codi postal. Li enviarem unes plantilles indicant-li els punts on agafar-se les mesures que emplenés amb les seves mesures. Les mesures es les agafarà una altra persona en posició de muntar amb mitjons i pantalons de muntar. Actualment el període de realització i enviament de les botes és de 16 a 24 dies hàbils.

El pressupost de les botes se li donarà un cop revisades les mesures.

Cremallera

Cremallera trasera
Cremallera trasera

Una de las cosas que más ilusión le puede hacer a un jinete o amazona es estrenar sus botas nuevas

¡¡¡Sentirnos comodos al llevar las botas es esencial¡¡¡

Les botes són el calçat tradicional per a la pràctica de l'equitació, de canya alta per protegir bé la nostra cama.

S'usen per a la competició de qualsevol disciplina "salt d'obstacles, doma clàssica" Normalment tenen cremallera i depenent que ús les donem, la cremallera es pot trobar per dins de la bota o per fora. Una altra facultat d'unes botes apropiades per muntar a cavall és que tinguin una mica de taló per evitar que en cas de caiguda, el nostre peu es quedi enganxat a l'estrep del nostre cavall desbocat ens arrossegui i tinguem més problemes.

Advertiments.

Netejar de forma incorrecta una peça de vestir o un parell de sabates de pell, pot acabar destruint-los. Quan treguis acumulacions de brutícia, procura fer-ho amb sabó suau i, en el cas de taques de greix, amb farina o talc de bebè que ajudi a absorbir-les. De cap manera aplics protectors contra l'aigua ni segelladors de pell als teus articles, ja que m'afectaràs la transpiració del cuir. Recorda que una de les principals característiques de la pell és que pot mullar-se i assecar-se repetidament, sense patir cap dany.

 

Las botas mas adecuadas

 

Quan qualitat, tradició i comoditat s'uneixen en un calçat.

Per tal d'atendre els suggeriments dels nostres clients sobre la problemàtica que a l'hora de netejar i donar el greix que s'utilitza en el manteniment de les botes. Els clients que utilitzen la bota de manera professional ens van recomanar que les botes d'alta qualitat portaran els fils del color de la pell ja que en els casos que el fil porta un color diferent del de la pell al cap d'unes quantes netejades tot el fil de manera inevitable s'embruta del color del greix i la bota queda amb el fil en alguns llocs de la bota a color original i en altres llocs a embrutar-se el fil es veu malament tenint en compte aquestes opinions nostres tècnics van decidir que d'ara endavant les botes de gamma alta portarien els fils de les costures del color de la pell, ja que són botes que duraran diversos anys a priori. Només en el cas de botes infantils poden portar fil d'un altre color.

Telefón: 0034/963320734 - Movil- 663578535  e-Mail: chiefjoseph007@gmail.com