Botes d'equitació fetes a mida artesanalment

Quan qualitat, tradició i comoditat s'uneixen en un calçat.

Model Dénia
Botes esppecial salt amb cordons, realitzades en pell de boví 1a flor sencera o flor natural que els permet transpirar a la bota, pell amb totes les propietats i avantatges de la pell de boví d'alta qualitat, la bota dels professionals, es componen de doble sola de goma dura antilliscant, per evitar que el estrivo ens rellisqui.
Botes elegants i molt còmodes de portar, així com de posar i treure en tenir la cremallera a la part posterior de la bota.
Cremallera posterior, de les més resistents del mercat europeu, resistents per a les llargues hores d'entrenament.
Totes les botes porten un folre interior de pell des dels dits del peu fins a la sofraja "com si portés dues botes en una". Tots els models de botes són enganxades i tenen un cosit especial a la sola.

Confort i elegància en botes

Ports inclosos només a la península.

Les autèntiques botes fetes a mà

Fabricació.
Tots aquests comandes són individualitzats i han nascut de les mans d'un dels nostres experts artesans, seguint el procés de fabricació que expliquem a continuació: Aquest comença amb la selecció de la pell, que dóna pas al modelat que dona la forma al model de calçat . Posteriorment procedim a l'aparat (amb el qual es cusen totes les parts, deixant-les unides) i per últim posem la sola. Quan ha finalitzat tot aquest procés, vam passar a embellir la sabata, cuidant al màxim tots els detalls.
Avui dia i després de molta feina, fem servir per a la fabricació del nostre calçat el sistema Good-Year, que consisteix en el doble cosit i empalmillado de la sabata, és a dir, cosir la sola a la planta i al seu torn a la sabata amb la qual cosa es aconsegueix una unió perfecta. Aquest sistema fa que el nostre calçat sigui còmode, flexible i resistent, aportant així la màxima qualitat per als nostres clients, tant nacionals com internacionals.
Totes les mesures especials tenen un plus de 25 € en el preu, igual que els números del 45 al 47.
Per realitzar una comanda
A l'e-mail. Ens indiqués el model de bota que desitja així com, nom, cognoms, telèfon, adreça i codi postal. Li enviarem unes plantilles indicant-li els punts on agafar-se les mesures que emplenés. Les mesures es les agafarà una altra persona en posició de muntar amb mitjons i pantalons de muntar. Actualment el període de realització i enviament de les botes és de 18 a 24 dies hàbils.
El pressupost de les botes se li donarà un cop revisades les mesures.

 

CREMALLERA

Cremallera trasera
Cremallera trasera

Colores disponibles para botas

Negro, marrones en distintos tonos,  avellana, pardo, Castaño burdeos y Azules.Sentirnos comodos al llevar las botas es esencial

GALERIAS DE FOTOS

Una de las cosas que más ilusión le puede hacer a un jinete o amazona es estrenar sus botas nuevas

GALERIA DE FOTOS

Per tal d'atendre els suggeriments dels nostres clients sobre la problemàtica que a l'hora de netejar i donar el greix que s'utilitza en el manteniment de les botes. Els clients que utilitzen la bota de manera professional ens van recomanar que les botes d'alta qualitat portaran els fils del color de la pell ja que en els casos que el fil porta un color diferent del de la pell al cap d'unes quantes netejades tot el fil de manera inevitable s'embruta del color del greix i la bota queda amb el fil en alguns llocs de la bota a color original i en altres llocs a embrutar-se el fil es veu malament tenint en compte aquestes opinions nostres tècnics van decidir que d'ara endavant les botes de gamma alta portarien els fils de les costures del color de la pell, ja que són botes que duraran diversos anys a priori. Només en el cas de botes infantils poden portar fil d'un altre color.

 


Telefón: 0034/963320734 - Movil- 663578535 -E-mail: chiefjoseph007@gmail.com