Model Altea JAHF equitació

Botes d'equitació doma clàssica fetes a mida artesanalment

Les autèntiques botes fetes a mà

Som fabricants de botes d'equitacion

Modelo Altea 199€
Modelo Altea 199€
Model Altea

Botas  doma clàssica, realitzades en pell de boví 1a flor sencera o flor natural que els permet transpirar a la bota, pell amb totes les propietats i avantatges de la pell de boví d'alta qualitat, es componen de doble sola de goma dura antilliscant, per evitar que el estrivo ens rellisqui. Botes elegants i molt còmodes de portar, així com de posar i treure en tenir la cremallera a la part posterior de la bota. Cremallera posterior, de les més resistents del mercat europeu, resistents per a les llargues hores d'entrenament.

Totes les botes porten un folre interior de pell des dels dits del peu fins a la sofraja "com si portés dues botes en una". Tots els models de botes són enganxades i tenen un cosit especial a la sola.
Confort i elegància en botes
 colors
Negre, Marrons en diferents tons, Avellana, Pardo, Castanyer, Bordeus, grisos i Blaus.
Ports inclosos a la península.

Cuando calidad, tradición y comodidad se unen en un calzado.


CREMALLERA


Sentirnos comodos al llevar las botas es esencial

Telefón: 0034/963320734 - Movil- 663578535 E-mail: chiefjoseph007@gmail.com

Las botas mas adecuadas


Con el fin de atender las sugerencias de nuestros clientes sobre la problemática que a la hora de limpiar y dar la grasa que se utiliza en el mantenimiento de las botas. Los clientes que utilizan la bota de manera profesional nos recomendaron que las botas de alta calidad llevarán los hilos del color de la piel pues en los casos que el hilo lleva un color distinto del de la piel al cabo de unas cuantas limpiadas todo el hilo de forma inevitable se  ensucia del color de la grasa y la bota queda con el hilo en algunos lugares de la bota en color original y en otros lugares al ensuciarse el hilo se ve mal  teniendo en cuenta estas opiniones nuestros técnicos decidieron que en lo sucesivo las botas de gama alta llevarían los hilos de las costuras del color de la piel,  ya que son botas que van a durar varios años a priori . Solamente en el caso de botas infantiles pueden llevar hilo de otro color.